Vinohradnícka reštaurácia v Modre

Spojenie tradičnej kuchyne s prvkami moderných gastronomických trendov v príjemnej vinohradníckej atmosfére.

Opantajte svoje chuťové bunky v reštaurácii v pamiatkovo chránenom dome zo 17. storočia.

Láska k jedlu, kvalitnému vínu a tradícii. Vždy čerstvé suroviny a ochotný personál sú zárukou lahodného gastronomického zážitku.

reštaurácia

Atraktívna sála Starý Dom s kamennými stenami, drevenými trámami a honosnými krištáľovými lustrami privíta až 120 hostí. Je ideálnym priestorom na organizovanie veľkolepých svadieb.

svadby

Zverte vašu rodinnú oslavu alebo svadobnú hostinu do našich rúk - postaráme sa o vaše pohodlie, výborné jedlo, moderné ubytovanie a príjemnú atmosféru.

o nás

Fotky povedia viac ako milión slov. Spoznajte našu reštauráciu, svadobné priestory, ale aj kaviareň

galéria

Malokarpatská vinohradnícka reštaurácia Starý Dom naplní vaše chuťové, ale aj svadobné očakávania.

kontaktujte nás

Prečítajte si viac o našich službách, ale aj o novinkách zo sveta gastronómie. Poradíme vám, ako pripraviť dokonalé kulinárske pochúťky.

BLOG

Klienti o nás napísali:

Sisa & Filip

Silvia & Michal

Priestory Starého Domu sme si na svadobnú hostinu vybrali na zakláde odporúčaní našich priateľov a následnej osobnej návšteve, kedy nás očarila prekrásna svadobná sála, príjemná terasa na našu letnú svadbu a dobré podmienky, ktoré nám manažérka Starého Domu ponúkla. A výber sme si pochvalovali nie len my, ale po svadbe aj naši svadobní hostia! Výborné svadobné menu, domáce víno a neskutočne pozorný personál, prispeli k dokonalému zážitku z nášho svadobného dňa.

Milý kolektív Starého Domu!
Z celého srdca sa vám chceme poďakovať za prípravu tej najlepšej a najkrajšej svadby. Myslíme si, že lepšia by už ani nemohla byť! Veľká vďaka aj za pomoc pri jej plánovaní a organizovaní. Asi aj preto dopadla úplne bez chybičky. Obrovské ďakujem patrí aj za tú nádhernú výzdobu, ktorá len podčiarkla čarovné priestory Starého Domu v Modre. Z tohto miesta ste vytvorili jeden nádherný priestor, na ktorý sa nedá zabudnúť. Ste veľkí profesionáli a úžasní ľudia, ktorí nám pomohli zvládnuť aj predsvadobnú nervozitu a z celého srdca vám prajeme, aby ste aj naďalej boli tak skvelí tím, ktorí je vždy ochotný poradiť, pomôcť a vyčariť budúcim manželom takto nádhernú a nezabudnuteľnú svadbu!

Milan Jancovic
2. December, 2020.
Výborne tu varia,príjemná a rýchla obsluha...max spokojnosť
Baranovsky Marcel
28. November, 2020.
Príjemné prekvapenie. Výborné jedlo.
heasung chun
17. November, 2020.
Zuzana Bezdekova
17. November, 2020.
Vynikajuca kuchyna, skvela obsluha. Radi sa vratime ?
Peter Krajcik
11. November, 2020.
Excelentne sluzby Andrejka
Martin Struz
27. Október, 2020.
Veľmi sa mi tam páčilo, zaujímavý interiér, že príjemná obsluha. Žiaľ kvôli COVID opatreniam som iba kúpil burčiak a šiel preč
Filip Mahdal
18. Október, 2020.
Lucia Brunovská
11. Október, 2020.
Tibor Tarabek
11. Október, 2020.
Beautiful place, great food, delicious local wines, very pleasant waitresses and waiters! Definitely will return there some day! ???
Lukas Eremias
5. Október, 2020.
Vynikajuce jedlo. Prijemne priestory. Ceny adekvatne kvalite jedla a sluzieb. Obsluha mila a ustretova napriek tomu, ze mali plno a nestihali.